Over ons

Team Gezinshuizen

Wij begrijpen de financiën en financiële zijde van het zelfstandige gezinshuis als geen ander.

Wij zijn onafhankelijk en handelen in jouw belang. We zijn oprecht nieuwsgierig en stellen de juiste vragen - leuk of minder leuk- en we werken altijd samen vanuit gelijkwaardigheid.

Onze missie

Ontzorgen

Wij geloven in de kracht van het gezinshuis en gezinshuisouders. Wij zijn er om hen te ondersteunen en te ontzorgen; dit is wat ons binnen Teamg verbindt.

Als zelfstandig Gezinshuis heb je te maken met diverse uitdagingen naast en rondom de hulpverlening. Op basis van een brede verscheidenheid van wetten, regels, verplichtingen en randvoorwaarden vraagt de financiële zijde veel van Gezinshuisouders. Teamg is erop gericht om hen hierbij te ontzorgen, zodat zij hun aandacht kunnen richten op de jeugdigen en de hulpverlening.

Ons team bestaat uit een bedreven groep professionals elk met een eigen specialisme en vakgebied. Wij zijn ingericht als een netwerkorganisatie - een kruispunt van vele expertises - waarbij wij onze kennis van jeugdzorg met verblijf combineren met specifieke expertise en partners.

Op deze wijze bieden wij hoogwaardige en duurzame dienstverlening specifiek gericht op het gezinshuis en dat op basis van eerlijke vergoedingen!